21. märts 2014

My 30-day Pregnancy Challenge: 14. päev - millised on kõige suuremad väljakutsed seoses beebiga.

Juhhei!
Tänane teema tundub hetkel mu jaoks üsna keeruline olevat.
Nimelt ei ole me esiteks osanud ja teiseks väga tahtnudki luua meeletuid ettekujutusi sellest, et mis ja kuidas täpselt saama hakkab. Tahame pigem nö vooluga kaasa liikuda ja lasta kõigel minna nii nagu minema peab, ühtlasi kohaneda olukorraga "töö käigus" :).

Teada fakt on muidugi see, et meie 9 aastat kestnud koosoldud mugav aeg kahekesti, muutub nüüd hoopis teiseks ja saab uue tähenduse, väärtused ja olemuse. Küllap saab muutustega kohanemine olemagi üks suuremaid väljakutseid üldse ent tahan praegu mõelda nii, et saame igal juhul hästi hakkama ja loodan, et positiivne mõtlemine saab olema igati abiks :).

Üks asi, millele küll mõlemad korduvalt mõelnud oleme, on see, et oleme olnud läbi aegade suured reisisõbrad ja nagu varasemalt olen kirjutanud, ei taha me seda ühist huvi kuhugi ka nüüd tahaplaanile jätta. Järelikult hakkame edaspidi rohkelt "lennus" olema kolmekesi, mis ühest küljest saab kindlasti väga vahva olema, teisalt pelgan aga seda, et ilmselt ei saa meie reisiplaanid olla enam niivõrd ootamatud ja impulsiivsed vaid peame hakkama kõigega arvestama nii, et põnnil ka meiega igati hea oleks.

Aga nagu juba ütlesin, ei taha praegu liiga palju ette ega üle mõelda ning otsida asjatult väljakutseid. Tuleb, see, mis tulema peab ja lõpuks läheb kõik hästi, eksole! :)


Cheers!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar